BESTEL OP TIJD!
Door de grote drukte bij PostNL en DHL kunnen onze pakketjes later geleverd worden dan u van ons gewend bent.

Feestwinkel Geleen

 

Feestwinkel Geleen

In Geleen vind je een vestiging van de feestwinkel Heelveelfeest.nl waar je terecht kunt voor al de feestversiering die online in onze webshop te vinden is. Ook kun je in onze ballonwinkel in Geleen langskomen als je op zoek bent naar ballondecoraties, ballonpilaren en Helium. Je vind onze feestwinkel aan de Annastraat 39 Geleen. Tevens is het leuk om eens door het centrum van Geleen te lopen en te kijken welke leuke exclusieve winkels er nog meer te vinden zijn in het centrum van Geleen dan alleen onze leuke feestwinkel.

De gemeente Sittard-Geleen organiseert jaarlijks het bekende Oktoberfest dat in Sittard plaatsvind. Dit gigantische grote feest trekt ook veel mensen uit Geleen en omstreken. Ook bij ons in de feestwinkel verkopen we veel oktoberfest versiering zodat je thuis je eigen Oktoberfest kunt vieren. En in Sittard Geleen word er natuurlijk ook Carnaval gevierd. Een echte limburgse traditie met een geweldige optocht van caravalswagens en mooie verklede groepen. Maar ook worden er in Geleen andere feestelijk activiteiten georganiseerd waarbij feestversiering altijd van pas komt. De echte Geleandenaar houd wel van een feestje!

Dus voor feestversiering ben je in Geleen aan het juiste adres bij heelveelfeest.nl!

Naast onze feestwinkel Heelveelfeest.nl kunt u bij ons ook terecht voor ballondecoraties. In april 2019 hebben wij de in Geleen en omstreken bekende Happy Balloons overgenomen. Alles voor het aankleden van uw feestje onder 1 dak in onze winkel!