U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Geboorte

Geboorte

Geboorteversiering. De geboorte van je zoon of dochter is een van de mooiste momenten van je leven. Het is een klein wonder en een groot geluk! En dit wil je dan ook aan iedereen laten zien. Met onze leuke geboorteversiering kun je in en om je huis alles mooi versieren. We hebben in het assortiment geboorteversiering meisje en geboorteversiering jongen. Ook hebben wij bij heelveelfeest.nl gender reveal versiering. Deze versiering word gebruikt om het geslacht van je kindje bekend te maken.

De geboorteversiering jongen is veelal blauwe baby feestversiering. Denk daarbij aan lichtblauwe en donkerblauwe feestartikelen geboorte jongen die samen te combineren zijn met bijvoorbeeld witte versiering of zilveren versiering.. Ook hebben wij voor de geboorte jongen speciale feestartikelen met daarop de tekst hoera een jongen of Its a boy versiering.

De geboorteversiering meisje is natuurlijk voornamelijk lichtrozen en fel roze versiering. Ook voor de geboorte van een klein meisje hebben wij speciale feestartikelen met teksten als Hoera een meisje of Its a girl versiering.

Kleed met de onze geboorteversiering je huis gezellig aan. Denk daarbij eens aan leuke ballonnen geboorte of een slinger geboorte met ooievaar. We hebben geboorteversiering voor binnen en buiten.

Met onze geboorte versiering jongen en geboorteversiering meisje laat u de hele straat zien dat uw zoon of dochter geboren is.

Daarnaast hebben we geweldige geboorte ooievaars. een modern alternatief voor geboorteborden.