U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Hawaiifeest

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hawaiifeest

Tropische Hawaiiaans Luau Feestartikelen Hawaii Feestartikelen Luau ,Beach Feestje Tropisch strand Hawaii feest. Alles voor uw Hawaii themafeest. Hawaii versiering, Hawaii decoratie, Hawaii scenesetters en veel meer. Maak uw Hawaii feest compleet met de Hawaii themafeest artikelen van heelveelfeest.nl

Binnenkort een Hawai feest? We hebben veel versiering en feestartikelen voor een geslaagd Hawaii party. Hier treft u ons hele assortiment hawai feestartikelen en kleding aan. Zo maakt u het geheel compleet.

De leukste versiering voor een hawaii feest vindt u bij heelveelfeest. Als het zomer is en tijd voor een feestje is een hawaiifeest of een hawaii party een super thema. Als u het feest buiten houdt doet het het altijd goed om zand op de grond te strooien. Opblaasbare Palmboom, cactussen en flamingo's neer te zetten en wie weet zelfs een echte tikibar.

Wat altijd leuk is om de gasten bij binnenkomst te fotograferen achter de fotoposter hula-dancers, dit brengt meteen de sfeer er goed in bij uw hawaii feest.

Als goed gastheer of gastvrouw bij een hawaii feest kunt u het niet maken om zelf niet verkleed te zijn, speciaal hiervoor kunt u een leuk rieten rokjes in hawaii stijl, zonnebrillen en afropruiken kopen.

De drank serveert u op het hawaii feest natuurlijk niet uit gewone glazen maar uit de speciaal daarvoor bestemde cocosnoten, palmbekers of tiki wijnglazen. Maak er een super feest of fuif van, wij helpen u graag!