U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Ballonnen

Ballonnen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ballonnen

De ballonnen die wij aanbieden zijn van het merk Folatex/Sempertes/Qualatex. Dit is een ballon van een premium kwaliteit. De ballonnen onderscheiden zich door hun lange levensduur, als ze niet in de volle zon liggen zijn ze lang houdbaar. De ballonnen zijn leverbaar in verpakkingen van 100 ,10 stuks Ook hebben wij knoopballonnen in ons assortiment, evenals de mega ballonnen en de kleine 5"ballonnen. Zie beschrijving bij de ballon zelf. Al onze ballonnen zijn geschikt voor Helium of gewoon lucht.

Met de ballonnen kunt u eenvoudig een ballonboog of dikke tros maken. Voor een ballonboog heeft u naast de ballonnen een stuk electriciteitbuis nodig waar u de ballonnen aan vast kunt maken!

Ook kunnen wij ballondecoraties voor u maken. Daarvoor kunt u terecht bij onze ballon feestwinkel / ballonwinkel in Geleen. Wij kunnen u adviseren bij de keuze voor uw Ballon pilaar, heliumballonnen en andere ballon versiering.

Helium ballonnen Sittard. Helium ballonnen Geleen.Binnenkort een feestje en een ballondecoratie nodig, dan kom gerust langs in onze feestwinkel.