U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Piraten feestje

Piraten feestje

Piraten kinderfeestje versiering en feestartikelen voor een piratenfeestje in in een echt stoer piraat thema vindt u in onze feestwinkel.

Stoere piraten zijn de schrik op zee en voor elke jongen een thema dat tot de verbeelding spreekt. Drink op het kinderfeestje uit de piraten bekers, eet van piraten borden en versier de locatie met de piraten slingers en piraten ballonnen. Doe een ooglapje voor je oog en een steek op je hoofd, dan de kinderen voelen zich een echte piraat. Voor dit thema zijn ook altijd leuke spelletjes te verzinnen. Pak bijvoorbeeld een ton, maak van aluminiumfolie kanonskogels en laat de kinderen met de kogels in de mand mikken. Een speurtocht naar de piratenschat is ook altijd geslaagd. Maar vergeet ook de piratenliedjes niet. Laat de kinderen hun drankjes uit (schoongemaakte) bierflessen drinken zoals achte piraten ook uit flessen drinken. Maak van je verjaardagsfeestje een echt piraten kinderfeestje!

Voor de stoere Piraten fans kun je je feestje heel leuk aankleden met onze Piraten versiering . Deze Piraten versiering kun je bestellen in de feestwinkel in Geleen. Maak er een leuk feestje van met de Piraten versiering.