U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Oktoberfest - Bierfeest

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oktoberfest - Bierfeest

Versiering oktoberfest en feestartikelen oktoberfeest: Voor het oktoberfeest of bierfeest trekken elk jaar miljoenen dorstige mensen uit de hele wereld naar München, om daar bij een braadworst en bier in de feesttenten het grootste volksfeest ter wereld te vieren. Haal eens een keer het oktoberfeest of bierfeest naar uw feestlocatie voor een schitterend themafeest.

Versiering oktoberfest / feestartikelen bierfeest

De versiering en decoratie moet natuurlijk in of in bayers blauw wit zijn of met een bierthema bedrukt. De blauw witte Bayerse ruit hoort net zo bij een oktoberfest of bierfeest als Lederhosen en Dirndl. Maar ook bierpullen, deurborden zoals in Munchen, de wanddecoratie en de slingers bierfeest of de vlaggenlijnen Oktoberfest met de Bayerse ruitenmotief horen er helemaal bij. Zet een borrelgarnituur op tafel en zet de muziek met schlagers of de authentieke Bayerse blaasmuziek lekker hard.

De gasten moeten natuurlijk in gepaste kleding komen. Lederhosen en de mannen een leuke hoed of pruik op het hoofd, de dames een pruik met bobline kapsen. De dames natuurlijk het liefst in Dirndl stijl. Voor een Oktobeest of een bierfeest mag naast de versiering en de feestartikelen het Weißbier en de Bayrischen, Oktoberfest-typische lekkernijen niet ontbreken. En natuurlijk mag op de tafel als versiering natuurlijk de blauw-witte tafelkleden niet ontbreken als decoratie. Alle versieringen voor uw oktoberfest en feestartikelen bierfeest vindt u bij www.heelveelfeest.nl

Gruss von Oktoberfest