U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Versiering 1 jaar Meisje

Kijk naast de leuke versiering 1 jaar hier beneden ook eens bij onze feestthema's speciaal voor de jongste kinderen. Woezel en Pip en Thomas de trein zijn zo schattig!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Versiering 1 jaar Meisje

De leukste versiering 1 jaar voor een 1e verjaardag van je kleine meisje!

Wordt je kleine meisje alweer 1 jaar, dat is altijd een heel speciaal moment. De eerste keer dat de mijlpaal van een jaar gevierd wordt. Daar wil je toch iets speciaals van maken. Met deze leuke versiering en decoratie verjaardag meisje 1 jaar maak je van de 1e verjaardag van je dochter iets aparts .

Maak een leuke snoeptafel voor de eerste verjaardag van je dochter en kleed deze leuk aan met ons tafelkleed verjaardag 1 jaar. Samen met de bordjes en servetten verjaardag 1 jaar word het een leuk geheel en kunnen de kinderen lekker snoepen van de bordjes roze. Hang wat leuke slingers op en versier je locatie met mooie ballonnen in bijpassende kleur. Met de versiering verjaardag 1 jaar van heelveelfeest.nl maak je zeker een goede indruk op de genodigden..

Voor een 1e verjaardag versiering kun je ook kiezen voor een leuk thema, zoals de Pandaversiering, Bumba versiering, maar ook Woezel en Pip feestjes zijn erg geliefd.