U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Versiering 21 jaar

Versiering 21 jaar

Versiering voor 21 jaar voor een super 21 ste verjaardag!. Je 21 ste verjaardag is ook heel special en moet ook gevierd worden met leuke versiering 21.

Je 21 verjaardag vieren doe je tegenwoordig ook weer met een leuk groot feest. Want 21 is toch ook speciaal.

Want je hoort nu echt officieel bij de volwassenen. Met 18 jaar ben je meerderjarig, maar met 21 ben je voor de wet onafhankelijk. Je ouders zijn wettelijk en financieel dus niet meer verantwoordelijk voor je. 21 jaar, dat mag worden gevierd en dat gebeurt steeds vaker met een 21-diner party. Wat houd zo'n 21 diner party nou precies in:

HOME MADE 21 DINER

Het diner is bij de ouders thuis, maar dat niet alleen. De ouders en vaak ook broers en zussen doen al het werk. Ze koken, vaak meerdere gangen, maken de borden op, serveren en last but not least, ruimen ook nog eens alles op. Dat alles om de jarige job en zijn of haar vrienden een onvergetelijke avond te bezorgen. Als gast mag je genieten van al het lekkers dat voorbij komt, maar vergeet tussendoor niet een complimentje te geven over het eten en de prachtig gedekte tafel. Een bedankje of klein cadeautje bij het weggaan valt ook vast in goede aarde. En natuurlijk hoort er ook een leuke aankleding van versiering 21 bij een 21 party. Ballonnen rose goud in combinatie met ballonnen in wit, balllon zachtroze of leuke confetti ballonnen zijn zeer geliefd op een 21-diner party. Maar ook slinger 21 maken je feestje helemaal af.

Dit is toch helemaal te gek zo'n 21 diner party voor je 21ste verjaardag!