U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Disco - 80's party

Disco - 80's party

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Disco - 80's party

De leukste versiering Disco, de discobal draait in het rond en op de dansvloer maakt iemand breakdance moves uit de jaren 80. Dat kan alleen maar een disco 80's party themafeest zijn.

Het discofeest of discoparty is, net zoals alle Retro-Party's in Neon kleuren altijd een heel geslaafd themafeest. En dat is terecht, want een Disco-Party in jaren 80 stijl heeft gewoon coole muziek, stijlvolle kleding , gave decoratie en is perfect voor een bruisende feestnacht waar je tot in de vroege uurtjes de dansvloer onveilig maakt.. Voor een Disco party heb je discomuziek nodig, feestartikelen disco en discoversiering in bonte kleuren, en uiteraard een cool pak. Vrouwen trekken een minirok of hotpants aan, zetten een grote zonnebril op en dragen schoenen met plateauzolen.

Mannen zetten een Afro-pruik op, trekken een strak hemd aan, een broek met wijde pijpen. . Kleedt de feest locatie sfeervol aan met onze feest versiering en verander het in de befaamde Studio 54. De disco wandbekleding aan de muur, disco slingers en vlaggenlijnen aan het plafond en de tafelversiering in disco stijl tot de typische Afro-pruiken vindt u in onze feestwinkel heelveelfeest

Als u ook nog een discobal als plafondversiering ophangt staat niks meer een super discofeest / discoparty 80's party in de weg!