U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Beachparty

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Beachparty

De meest gave beachparty versiering vindt u bij heelveelfeest.nl 's zomers als het lekker warm is en weer eens tijd voor een leuk feestje dan is een beachparty een zeer populaire thema voor feesten. Zeker als u het feest buiten houdt dan kunt u de beachparty zo gek maken als u wilt. Bijvoorbeeld een kuub zand op de grond, Opblaasbare Palmbomen erop, cactussen en aapjes neer te zetten en wie weet zelfs een echte tikibar.

helemaal mooi (zeker als u zijwanden heeft) is deze te versieren met de beachparty wandbekleding. Hiermee tovert u uw tuin of woonkamer om tot een tropisch strand of een tropische hut!)

Als u uw genodigden op de beachparty bij binnenkomst wilt fotograferen (doet het altijd goed) kan dit door ze achter de fotoposter hula-dancers neer te zetten, dit levert hylarische momenten op en brengt meteen de sfeer er goed in bij de beachparty.

Als organisator en feestvarken kunt u het niet maken om op de beachparty zelf niet verkleed te zijn, speciaal hiervoor hebben we leuke rieten rokjes in tropische stijl, zonnebrillen en afropruiken.

Wijn, bier en cocktails serveert u op de beachparty natuurlijk niet uit gewone glazen maar uit de speciaal hiervoor bestemde palmbekers, cocos drinkbekers of tiki wijnglazen.