LET OP!
Tot 11 augustus zijn wij met vakantie. Bestellingen zullen op 12 augustus verzonden worden.

Webshop Keurmerk

 

Happy Baloons is onderdeel van Mlwebshops. MLwebshops is lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Als lid van de Stichting Webshop Keurmerk mogen wij het Webshop Keurmerk voeren, dit is het keurmerk voor Nederlandse bedrijven die producten op afstand verkopen, in ons geval via Internet.

Wij vinden het belangrijk dit keurmerk te voeren omdat dit past in ons beeld van de klant centraal stellen en het bieden van service, veiligheid en kwaliteit. Lees meer over het Webshop keurmerk en onze certificering!

 

 

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Per 1 juli 2012 zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee genieten wij de erkenning van de Consumentenbond en de SGC.