U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Versiering Fortnite Battle Royal

Versiering Fortnite Battle Royal

Versiering Fortnite Battle Royale feestje!

Een Fortnite feestje is heel populair!. Alle kinderen kennen de game Fortnite wel en vinden dit ook een van hun favourite games. Het is dan natuurlijk ook heel leuk als je kind jarig is om dan een feestje te organiseren in dit thema Fortnite.

Met onze versiering geef je je feestje Fortnite de sfeer van het Battle Royale. Op de versiering staan ook de welbekende gele bus en Parachute uit het spel. Denk de tafel met het Fortnite Battle Royal tafelkleed en maar het af met de Battle ROyal bordjes, Batlle Royal bekers en de Fortnite battle royal servetten. Hang dan nog de Happy Birthday Fortnite slinger op en boven de tafel de leuke Battle Royal hangdeco. Zo word het een super gaaf geheel op je Fortnite feestje.

Feesttips!

- Maak van houten pallets of ander stukken hout, afzettingen en stel deze in de tuin op ( je kunt ze ook verven) Verstop overal waterpistolen en Waterbommen (gevulde waterballonnen). De kinderen moeten ze zoeken en kunnen daarna elkaar gaan beschieten of bekogelen. Maak afspraken over hoe vaak iemand geraakt moet zijn voor hij af is. - Al je af bent moet je een Fortnite dansje doen of een spelletje zoals blikwerpen of Fortnite prikken.